Skip to content

L’IME-OBSAM col·labora amb Viu Menorca Biosfera per donar a conèixer la funció de la zona dunar i la importància de la posidònia a les platges de Menorca.

A l’IME i OBSAM col·laboram amb el Centre de Geologia de Menorca, l’Ajuntament de Ferreries,  i l’Ajuntament des Mercadal en l’activitat de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera “Ran de sa vorera” per a donar conèixer el paper clau que la posidònia juga en els fràgils sistemes dunars de Menorca.

El 23 d’octubre de 10 a 13.30h Iván Fernández, coautor de l’estudi “Cartografia d’hàbitats i impactes de sistemes dunars. Comparativa 1988-2004-2021” realitzat per l’OBSAM en col·laboració amb l’Agència Menorca Reserva de Biosfera acompanyarà i explicarà a les persones assistents a l’activitat la funció de la zona dunar, la seva evolució i el seu estat de conservació, la importància de la posidònia a les platges i com s’implementen les diferents mesures de conservació

Activitat gratuïta. Places limitades. Cal fer la inscripció prèvia amb aquest formulari o a través del WhatsApp al número de telèfon 699 824 897. El termini d’inscripció finalitza el dijous 20 d’octubre. Si se supera l’aforament previst, l’assignació de places es farà per sorteig.

Inscripcions

VIU MENORCA BIOSFERA

L’Agència Menorca Reserva de Biosfera organitza la cinquena edició del programa de divulgació “Viu Menorca Biosfera” ple d’activitats, sortides i visites guiades que us aproparan i us faran gaudir de ben a prop els valors socials, culturals i ambientals de la nostra reserva de biosfera a través d’iniciatives i projectes de sostenibilitat explicades pels seus protagonistes directes.

Les dotze activitats del programa d’enguany abracen àmbits diferents i molt interessants: història, gestió de residus, indústria, biodiversitat, energia, esport, artesania i canvi climàtic, entre d’altres. A través de les quals us explicam com és possible la convivència entre el desenvolupament econòmic i cultural de la nostra societat amb l’equilibri amb l’entorn que ens envolta.

Les sortides van dirigides a totes les edats i perfils amb diferents inquietuds, i es fan del mes d’octubre del 2022 a l’abril del 2023, els caps de setmana.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscriure’s prèviament a través del web (www.biosferamenorca.org) o per Whatsapp al número de telèfon 699 82 48 97.

ffrgbx5xgaeklap
Back To Top