Skip to content

Canvi climàtic a Menorca. Efectes en la biodiversitat. Document tècnic de conclusions conjuntes

Vos presentam el document tècnic de conclusions conjuntes fruit del projecte BIOCLIMA Menorca 2017-2018: “Coneixement, capacitació i difusió dels efectes del canvi climàtic sobre la biodiversitat a la Reserva de la Biosfera de Menorca”.

Objectius del projecte

El projecte té com a objectiu general augmentar el coneixement dels impactes presents del canvi climàtic sobre la biodiversitat a nivell local.
Una de les activitats previstes del projecte (A4) era: “ Elaboració d’un document tècnic de conclusions conjuntes”.

Podeu accedir a la publicació (castellà) clicant l’enllaços següent:

BIOCLIMA Menorca 2017: Conocimiento, capacitación y difusión de los efectos del cambio climático sobre la biodiversidad en la Reserva de la Biosfera de Menorca.

El Projecte BIOCLIMA Menorca 2017 compta amb el suport econòmic de la Fundación Biodiversidad del Ministeri de Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient.

Agraïments

Agraïm la col·laboració de les persones i les entitats que, durant tots aquests anys han fet o col·laborat en algun dels projectes de seguiment de la biodiversitat de la Reserva de la Biosfera de Menorca. Sense el seu esforç individual i col·lectiu, especialment en els moments amb menys recursos disponibles, aquest projecte no hauria estat possible.

       

 

OBSAM
Setembre de 2018

Back To Top