Skip to content

Conclusions de les jornades dels 25 anys de la Reserva de Biosfera de Menorca

Per assumir els reptes que té Menorca com a Reserva de Biosfera no existeix una solució única, ni una fórmula màgica. Els camins possibles a seguir són diversos i complexes. A vegades, els camins es separen, a vegades es creuen, s’ajunten, es queden tallats i has de tornar enrere, qui sap?…Però l’important és no perdre la direcció d’allà on volem arribar.

El mes d’octubre passat (22-27 d’octubre de 2018) vam celebrar les jornades dels 25 anys de la Reserva de Biosfera de Menorca, amb una participació rècord de ponents, integrants de taules rodones, assistents, etc. A partir de totes les aportacions es van elaborar uns documents de síntesi que van ser en part presentats el 10 de novembre a l’illa del Llatzeret.

Una vegada recollides les aportacions escrites de tots els participants, hem reelaborat i maquetat el document de conclusions de cara a la seva edició i divulgació. D’aquesta manera, a les adreces web indicades més avall podreu trobar, a més de totes les presentacions del ponents per escrit.

Documents de síntesi que culminen les jornades:

Conclusions: resum dels aspectes destacats de cada tema i bloc. Revisió crítica i propostes.

Revisió del compliment de les Conclusions i Decàleg RB+20: revisió de les accions executades del decàleg de les jornades dels 20 anys celebrades al 2013.

Decàleg RB+25. Mirada cap al futur : decàleg de noves propostes amb la mirada posada cap un futur a curt i mig termini.

Tots els escrits:

Jornades sobre els 25 anys de la Reserva de la Biosfera de Menorca

IME – JornadesRB

 

Back To Top