Skip to content

Llançam una enquesta sobre la pesca recreativa. Ajuda’ns a difondre-la!

L’Observatori Socioambiental de Menorca llença una enquesta sobre la pesca recreativa que es realitza a les reserves marines i, en general, al litoral de Menorca. Amb aquest projecte, l’OBSAM pretén caracteritzar i actualitzar la informació disponible sobre la pesca recreativa que es practica a Menorca.

L’enquesta està dirigida principalment a pescadors recreatius, però també a persones que vulguin donar la seva opinió sobre el funcionament de les reserves marines. Entre altres coses, al qüestionari es demana informació sobre les modalitats de pesca practicades, zones habituals de pesca, o despeses derivades de l’activitat.

Aquesta enquesta es realitzarà telefònicament i també a través de les nostres xarxes socials i a través d’aquest enllaç:

Fes click aquí per començar l’enquesta: https://i4ibes.tesintegra.net/online.php?pid=PESCA_MENORCA&aux=1

L’enquesta és totalment confidencial i anònima i es pot realitzar en uns deu minuts.

Les dades obtingudes es podran comparar amb les d’un projecte similar realitzat per l’IME l’any 2001. Així, doncs, l’actual estudi ens permetrà saber quina ha estat l’evolució de la pesca recreativa que es practica a Menorca en aquests darrers vint anys, contribuint així a la tasca de l’OBSAM de fer el seguiment de la reserva de biosfera.

Per facilitar la realització de l’enquesta hem ampliat les vies possibles a través de les quals es pot completar l’enquesta:

  • Si coneixes a alguna persona que tingui dificultats per a fer l’enquesta en línia pots escriure a enquestapescarecreativa@gmail.com perquè ens posem en contacte amb la persona que farà l’enquesta.
  • També pots trucar al telèfon de l’IME en horari d’oficina (de diIluns a divendres de 8 a 15 h) perquè puguem posar-nos en contacte amb aquesta persona i fer-li l’enquesta (sempre de manera anònima i confidencial).

 

Consulta a YouTube un tutorial sobre com completar l’enquesta:

 

També pots trobar l’enquesta a les nostres xarxes socials, anima’t a participar i ajuda’ns a difondre-la entre els teus coneguts:

OBSAM:

Facebook @obsamime.

Twitter @ImeObsam

Instagram @imeobsam.

IME:

Facebook @institutmenorquiestudis

Instagram @institutmenorquiestudis

Twitter @IMEMenorca

Aquest projecte està finançat pel Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Pesca tradicional: el puu.
Pesca tradicional: el puu.

 

Back To Top