Skip to content

L’OBSAM convidat a participar per Blue Marine Foundation i la Mediterranean Conservation Society en el “Marine Protected Areas and Sustainable Economies Summit”, a Turquia.

Amb l’objectiu de treballar amb les estratègies comunes per a la gestió de les àrees marines protegides (AMP), l’OBSAM participa a Akyaka, Turquia, a les trobades organitzades per Blue Marine Foundation  i la Mediterranean Conservation Society del 17 al 19 d’octubre. A les trobades es van tractar temàtiques com l’establiment i gestió de les AMP, el finançament sostenible i economies marines, l’utilització de l’informació, la comunicació i els mitjans de comunicació així com la gestió del compromís de les parts interessades i participació de la comunitat.

Representants de l’àrea de medi marí de l’OBSAM han tingut l’oportunitat de compartir la seva experiència en projectes de recerca i restauració de la conservació marina, inclòs el seguiment dels indicadors de biomassa a les nostres reserves marines de Menorca i aportar el seu coneixement durant els tres dies de jornades en els que van treballar en tallers, intercanvis de coneixements, presentacions de conservacionistes, investigadors i gestors d’AMP. Per tal de conèixer la realitat de Turquia també van fer excursions guiades per la xarxa d’AMP de la Badia de Goköva i la costa de Turquia.

A més, es va llançar la guia “Blue Marine Blueprint for Marine Protected Areas” una guia per a establir i gestionar àrees marines protegides.

Àrea Marina Protegida (AMP) Gökova

 

 

Back To Top