Skip to content

Nou videotutorial sobre l’indicador “Demografia d’empreses” (Diagnosi econòmica de Menorca)

Hem afegit dos nous indicadors a la nostra eina de seguiment, en línia i interactiu, de les principals dades de conjuntura econòmica de Menorca. La Diagnosi econòmica de Menorca  és una aplicació web, consultable a través de mòbil, tauleta o ordinador de sobretaula, amb la que pots fer la teva pròpia diagnosi econòmica de Menorca i que compta amb actualitzacions mensuals.

Els nous indicadors, que aporten dades actualitzades sobre la conjuntura econòmica de Menorca, són l’indicador 2.8. Demografia d’empreses i l’indicador 3.7 Relleu generacional.

L’indicador 2.8. Demografia d’empreses ens aporta informació molt rellevant amb relació a l’edat de les empreses menorquines (a través d’una piràmide d’edat), l’esperança de vida, l’edat mitjana o la taxa de mortalitat prematura (empreses que duren menys de tres anys).

L’indicador 3.7 Relleu generacional ens aporta informació molt rellevant sobre els sectors més envellits a Menorca. És a dir, aquells on la població +55 és superior a la població -25. Una dada molt interessant, ja que ens ajuda a veure en quins sectors potser no tenim un relleu generacional assegurat, i ens obliga a plantejar-nos d’on obtindrem aquest talent.

En aquest vídeo pots consultar com funciona l’indicador Demografia d’empreses:

Més informació: https://www.obsam.cat/una-nova-eina-per-a-fer-la-teva-propia-diagnosi-economica-de-menorca/

Pots veure l’anterior vídeo explicant el funcionament general de l’eina al nostre canal de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ZlmAYfqugNE&t=0s

Back To Top