Skip to content

Participació al Workshop “Indicators os Sustainable Tourism: Scope and Limitations in Islands” de la Universitat de Còrsega

Indicators of sustainable tourism: scope and limitations in islands

La Universitat de Còrsega Pasquale Paoli va organitzar aquest taller científic sobre turisme sostenible que es va celebrar els dies 15 i 16 de desembre a Corte, Còrsega.

Emmarcat en el projecte TOSIC (Tourism Sustainability in Insular Context) dirigit pels investigadors del grup de recerca UMR CNR LISA 6240, el programa del taller es va desenvolupar en dos àrees temàtiques: “Indicadors de context insular” i “Turisme sostenible en context insular”. L’OBSAM va ser convidat a participar amb la presentació d’un projecte en cadascuna d’elles: “Daily human pressure indicator on an island territory” i “Towards a sustainable tourism in Menorca. Study on the consumption of natural resources in tourist areas”, respectivament. El primer presenta l’indicador de Pressió Humana Diària com a indicador social de context insular, i el segon presenta la metodologia del projecte “Anàlisis dels usos del sòl i consum de recursos en nuclis turístics de Menorca” pel diagnòstic de sostenibilitat turística en nuclis turístics.
Fruit de les diferents aportacions s’està elaborant un article científic comú que es publicarà properament en una revista del sector de la investigació turística.

Per més informació: Programa | Web del Workshop

20-01-2011

Back To Top