skip to Main Content

#ploggingdaymenorca2021

Aprofita el darrer cap de setmana de maig per fer esport i recollir plàstics del medi natural!

 

La campanya “Mou-te pel Zero plàstic a Menorca”, iniciada tot just fa un mes, està promovent per aquest mes de maig una activitat per reduir l’ús de plàstic que, a la vegada, potencia l’economia local i la salut (#ploggingdaymenorca2021).

Aquesta campanya està organitzada per l’Aliança Menorca sense Plàstic, aliança on l’IME hi forma part, GoZeroWaste, Menorca Preservation i l’Ajuntament de Maó.

Així que us proposam unir-vos a aquesta campanya! Com es pot fer? Doncs de les següents maneres:

– Si ja tenim l’app de GoZeroWaste, practica un esport, recull plàstics i puja una foto a l’app.

– Si encara no coneixes l’app, te la pots descarregar i començar amb aquest repte.

– Apuntar-te a alguna de les activitats que proposem per aquest cap de setmana.

 

Activitats 30 de maig – 1r Plogging day a Menorca

Com a activitats complementaries a la campanya, dos centres de submarinisme ofereixen fer activitats concretes per fer una neteges de manera col·lectiva, ja sigui bussejant, amb snorkel o caminant. Si us voleu sumar a alguna de les modalitats només cal que us poseu en contacte amb el centre i reserveu la plaça.

A més a més, diferents empreses de turisme actiu també s’han sumat a aquesta iniciativa i ofereixen descomptes o regals per totes aquelles persones que reservin una activitat amb ells i aprofitin per recollir plàstic durant l’activitat. En aquests casos també cal posar-se en contacte directament amb les empreses.

Para més informació contactar amb info@plasticfreemenorca.org.

Amb qui ho vols compartir?
Back To Top