Skip to content

Premi de Ciències Ambientals pel projecte de final de carrera «Anàlisi del metabolisme ambiental de nuclis turístics litorals: el cas de Menorca»

El projecte de final de carrera «Anàlisi del metabolisme Ambiental de nuclis turístics litorals: el cas de Menorca», fruit del conveni de col·laboració entre l’ICTA-UAB i l’OBSAM-IME, ha estat guardonat al certamen de Premis de Ciències Ambientals celebrat el passat 18 d’octubre a la Facultat de Ciències de l’UAB. Aquesta convocatòria és una iniciativa del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA), amb la col·laboració de les universitats que imparteixen els estudis de Ciències Ambientals a Catalunya i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA) de la UAB.Anàlisi del metabolisme ambiental de nuclis turístics litorals - El cas de MenorcaEl projecte és el resultat del treball efectuat pels estudiants durant el curs 2011-2012 des de la UAB, després d’una estància de 4 setmanes a Menorca durant l’estiu de 2011 per realitzar les enquestes i el treball de camp. Els nuclis turístics estudiats han estat Cala en Bosch i Cala Morell a Ciutadella; Son Bou a Alaior i Binibèquer Nou a Sant Lluís.

Al llarg del curs anterior 2010-2011, amb un altre grup d’estudiants es va realitzar un anàlisi molt similar als nuclis de Platges de Fornells, Arenal den Castell i Son Parc as Mercadal; Sant Tomàs as Migjorn Gran i Punta Prima a Sant Lluís.

Des de l’OBSAM s’ha treballat per consolidar i ampliar aquestes estadístiques del nuclis turístics de Menorca, i en breu les oferirem a través d’aquest web dividides en blocs temàtics.

És una satisfacció per tots els que hem participat en el treball, i volem transmetre la nostra enhorabona als estudiants per la bona feina feta.

20-10-2012

Consulteu la notícia dels premis: http://www.coamb.cat/index.php?contingut=43&id=720&amplia=720&any=&mes=

Descarregueu-vos el projecte 2011-2012 dels estudiants:
http://www.recercat.net/bitstream/handle/2072/183674/PFC_Sostur.pdf?sequence=1

Back To Top