Skip to content

Simpòsium Experiències de Restauració d’Hàbitats i Conservació de la Biodiversitat

Ciutadella 28-30 de maig de 2014

El projecte LIFE+ RENEIX, desenvolupat a Menorca des de l’any 2009, té com a objectiu la restauració d’àrees afectades per processos severs de degradació on es desenvolupen algunes de les comunitats vegetals més singulars i amenaçades de l’illa. En la seva etapa final, és possible observar i valorar els resultats de les seves accions.
Conscients que la restauració i recuperació d’hàbitats és un tema d’actualitat en l’àmbit del medi ambient i que l’intercanvi d’experiències i resultats és sempre enriquidor, s’ha organitzat, com un dels actes de cloenda del projecte, el simposi “Experiències de restauració d’hàbitats i conservació de la biodiversitat “, que se celebrarà a Ciutadella de Menorca del 28 al 30 de maig de 2014.

Simpòsium Experiències de Restauració d'Hàbitats i Conservaciói de la Biodiversitat

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és fomentar la posada en comú dels resultats i experiències de casos pràctics de restauració d’hàbitats a la regió mediterrània. Amb això es pretén crear un ambient de discussió i reflexió sobre les metodologies i les tècniques utilitzades de forma habitual i els resultats que generen.
Atès que la intervenció en els ambients naturals requereix de coneixements multidisciplinaris, el simposi s’ha planificat de manera que els ponents convidats exposin experiències de diferents àmbits d’estudi, des de la diversitat genètica o l’ecologia de poblacions, fins a les tècniques d’intervenció més directa sobre el medi natural.
Al mateix temps la celebració d’aquest esdeveniment i l’estructura que s’ha programat permetran conèixer i valorar de primera mà els treballs desenvolupats al llarg d’aquests quatre anys a Menorca, sens dubte una oportunitat per demanar opinions i crítiques per fomentar el desenvolupament d’iniciatives similars a la regió mediterrània.

Descarrega’t el programa

Web del projecte LIFE Reneix amb més informació sobre el simpòsium

Inscripció gratuïta

Organització:
Consell Insular de Menorca – Agència Menorca Reserva de Biosfera
Institut Menorquí d’Estudis

Amb el suport financer de:
Programa LIFE de la Comissió Europea

Amb la col·laboració de:
Conselleria de Medi Ambient. Govern de les Illes Balears
Ajuntament de Ciutadella de Menorca
Bisbat de Menorca. Convent i Claustre de Sant Agustí de Ciutadella
Cercle Artístic de Ciutadella
Projecte GUSTUM. Associació Leader Menorca

20-05-2014

Back To Top