Skip to content

Visita a l’IME d’un grup d’estudiants suecs del vaixell-escola Gunilla

Dissabte 29 d’octubre, l’OBSAM va rebre la visita d’un grup de 32 estudiants de Batxillerat del vaixell-escola T/S Gunilla de Suècia. Aquest vaixell-escola de l’Institut de l’illa d’Öckerö, navega durant dos meses per diferents territoris portant a terme activitats de formació dins i fora del vaixell.

El vaixell-escola T/S Gunilla

El vaixell-escola T/S Gunilla

La visita a l’IME va consistir en la preparació d’un taller sobre disseny i implantació d’un sistema d’indicadors de sostenibilitat per part de tècnics de l’OBSAM. Es va tractar d’ensenyar als estudiants la importància i la utilitat de disposar d’un sistema d’indicadors per avaluar la sostenibilitat d’un territori. Per això, els estudiants guiats per dos tècnics de l’OBSAM, van simular el disseny d’un sistema d’indicadors de sostenibilitat per aplicar a Suècia i als països mediterranis de la Unió Europea.

Un dels tècnics treballant amb els estudiants en el disseny del sistema d’indicadors de sostenibilitat

Un dels tècnics treballant amb els estudiants en el disseny del sistema d’indicadors de sostenibilitat

L’activitat formativa va resultar molt satisfactòria tant pels estudiants com pels responsables del vaixell-escola suec, que van anunciar la seva intenció de repetir l’experiència l’any que ve.

Més informació sobre les activitats del vaixell-escola T/S Gunilla a: http://www.ockerogymnasieskola.se/ http://www.ockerogymnasieskola.se/download/18.36f5b7cc1329f0f7e3a800013784/
El+bachillerato+de+%C3%96cker%C3%B6.pdf

20-11-2011

Back To Top